Deze Errazuriz Max Reserva Chardonnay past perfect bij een salade met zalm, mango, avocado en limoendressing door zijn aroma's van mango en honing.

Dit heeft u nodig voor 2 personen:

  • 2 zalmfilets (300 gram)
  • 1 rijpe mango
  • 1 rijpe avocado
  • 1 limoen
  • 100 gram veldsla
  • 120 gram sojaboontjes (edamame)

Bereidingswijze:

Verwarm wat olie in een koekenpan en bestrooi de zalmfilet met wat zout en peper. Bak de zalm op middelhoog vuur totdat deze uit elkaar valt. Dit duurt ongeveer 10 minuten. Haal de zalmfilet verder uit elkaar met een spatel. Snijd ondertussen de avocado en mango in blokjes.

Pers de limoen uit in een bakje. Meng het sap van de limoen met 4 eetlepels olijfolie. Breng het op smaak met zout en peper.

Verdeel de veldsla over 2 borden. Leg hierop de zalm, mango, avocado en sojaboontjes en breng het op smaak met de limoendressing. Eet smakelijk!

Leeftijd Validatie

Om Errazurizshop.nl te kunnen bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn