U hebt niets in uw winkelwagen.
Een vol en vet stuk vis past perfect bij het karakter van deze volle Aconcagua Costa Chardonnay. Probeer daarom dit heerlijke pastagerecht met gegrilde zalm.
Breng een pan water aan de kook. Voeg een snufje zout toe en kook de pappardelle volgens de aanwijzing op de verpakking. Giet de pasta af en bewaar een soeplepel met het kookvocht.
Pel de knoflook en snijd deze fijn. Verhit een scheut olijfolie in een grote koekenpan en fruit de knoflook in ca. 2 minuten. Voeg een snuf zout en peper toe. Voeg de spinazie aan de pan toe en bak ca. 5 minuten mee. Voeg een snuf nootmuskaat toe. Rasp de kaas en roer deze samen met de crème fraîche door de spinazie. Haal ongeveer 1/3 van de spinazie uit de pan en pureer deze glad met een staafmixer. Roer de spinaziesaus, de gebakken spinazie en het bewaarde kookvocht door de pasta.
Verwarm een grillpan en bestrijk de zalm met olijfolie. Gril de zalm op beide zijden in ca. 2 minuten gaar. Verdeel de spinaziepappardelle over de borden en leg de zalm erop.